Eurocentra opět v akci: Kampaň TIME TO MOVE přináší nové příležitosti

Eurocentra se po celé České republice opětovně zapojují do kampaně TIME TO MOVE, která letos slaví své desáté výročí. Tato iniciativa, organizovaná sítí Eurodesk, nabízí mladým lidem jedinečnou příležitost objevit možnosti studia, dobrovolnictví a práce v zahraničí. Po celý říjen se budou konat různé akce, které mají za cíl informovat a inspirovat mladé Evropany k mezinárodní mobilitě.

Mladí lidé ve věku od 13 do 30 let se mohou těšit na interaktivní mapu, která jim pomůže najít nejbližší akce v jejich okolí a zajímavé únikové hry, ale také na akce na sociálních sítích, kde mohou sdílet své zážitky a soutěžit o zajímavé ceny. Tento rok se navíc mohou zapojit do online série Talkative Thursdays, kde budou mít možnost diskutovat s odborníky na témata jako dobrovolnictví, vzdělávání a práce v zahraničí.

Jednou z dalších novinek letošního ročníku je iniciativa TIME TO MOVE Bingo, která motivuje účastníky k aktivnímu zapojení do různých akcí a aktivit. Účastníci sbírají body za účast na různých událostech a za plnění úkolů, což jim umožní získat zajímavé ceny a povzbuzuje je tak k objevování nových příležitostí a získávání cenných zkušeností.

Eurocentra se snaží přiblížit mladým lidem možnosti, které jim evropské programy jako Erasmus+ a Evropský sbor solidarity nabízejí. Kampaň TIME TO MOVE je tak skvělou příležitostí, jak získat cenné informace a zkušenosti, které mohou obohatit jejich osobní i profesní život. Nezmeškejte tuto šanci a zapojte se do některé z mnoha akcí, které se budou konat po celé Evropě!

Zahajovací video kampaně

Autorka: Lívia Ranocha, Eurocentrum Zlín

Foto: Adobe Stock

Sdílet tento příspěvek