Zapojte se do prázdninové soutěže Fotíme Evropu, již 20 let!

Regionální Eurocentra a Informační střediska Europe Direct Hradec Králové a Europe Direct Pardubice vyhlašují další ročník prázdninové fotosoutěže pro amatérské fotografy s názvem „Fotíme Evropu, již 20 let!“ Zachyťte svými fotoaparáty jedinečnost a rozmanitost Evropy v proměnách času, jelikož již 20 let tvoříme Evropu, fotíme Evropu!

Podařilo se Vám zachytit Evropu v proměnách času během 20 let členství Česka v Evropské unii? Byla Vaše fotografie pořízena v některé z členských či kandidátských zemí Evropské unie? Pak neváhejte a pošlete nám ji na e-mail fotosoutez.eurocentrum@vlada.gov.cz, případně skrze odkaz na webu tvorimevropu.cz.

Soutěžit můžete v rámci těchto dvou kategorií:

  • Evropa v detailech (zachycení obyčejných věcí novou perspektivou, makrofotografie apod.)
  • Evropa v kontrastech (staré vs. nové, tradiční vs. netradiční, proměny v čase apod.)

Fotosoutěž se koná v termínu 1. července – 20. září 2024.

Tři nejzdařilejší snímky v každé kategorii vybere odborná porota složená z profesionálních fotografů. Speciální cena veřejnosti bude udělena autorovi fotografie s nejvíce udělenými „To se mi líbí“ na IG profilu soutěže. Výherci získají hodnotné odměny v podobě poukázek a další zajímavé ceny!

Letošní ročník fotosoutěže se koná u příležitosti výročí 20 let členství ČR v EU.

Více informací a pravidla soutěže naleznete na facebookové stránce soutěže a na webových stránkách organizátorů tvorimevropu.cz a europedirect.cz.

Sdílet tento příspěvek