Moderní Čína

Moderní Čína
Komplexní průvodce novým světovým ekonomickým gigantem

Nakladatel Jota 2009

Tato publikace vychází jako součást proslulé encyklopedie Britannica a seznamuje čtenáře se současnou tváří země, jež prošla v uplynulých desetiletích rozsáhlou proměnou z rigidní komunistické diktatury v totalitní stát s nejrychleji rostoucí ekonomikou, která má podle předpovědí do deseti let zastínit trh ve Spojených státech.

ANOTACE

Po stručném historickém nástinu posledních sta let, tak zásadních pro vývoj země, se zaměřuje především na současnou společenskou, ekonomickou a kulturní podobu Číny.

Kniha je dokonalým společníkem pro cestovatele, kteří chtějí poznat zemi i mimo rámec turistických tras, pro studenty a obchodníky, jež potřebují získat přehled o její kultuře a společnosti, i pro běžného čtenáře, který by rád pochopil pozoruhodný odkaz Číny a její možnosti do budoucna.

S průvodci Britannica se čtenářům dostávají do rukou ty nejpřesnější, nejaktuálnější a odborně vycizelované publikace, které se zabývají klíčovými tématy naší doby, životem a dílem nejvýznamnějších osobností a podrobnou analýzou minulostia současnosti národů světa.

Moderní Čína. Komplexní průvodce novým světovým ekonomickým gigantem, 340 stran, vázaná vazba, Jota 2009.

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality