Evropský parlament hledá bezpečnostní pracovníky

11.02.2020

Evropský parlament v současné době hledá bezpečnostní pracovníky pro své objekty v Lucemburku. Kandidáti, kteří uspějí, budou pracovat přímo pro generální ředitelství Evropského parlamentu pro bezpečnost a ochranu (GŘ SAFE).

Ve funkci bezpečnostního pracovníka (smluvní zaměstnanci, funkční skupina I) bude vaším hlavním úkolem zajišťovat bezpečnost osob, budov a citlivých a utajovaných informací. Mezi povinnosti bude patřit prověřování a kontrola přístupu osob a zboží prostřednictvím skenerů a detekčních bran, zajišťování bezpečnostních hlídek uvnitř budov orgánu, provádění bezpečnostních kontrol pošty, balíků a dodávek, zásah v případě požáru nebo poplachu a poskytnutí první pomoci všem, kteří ji potřebují.

Chcete-li se přihlásit, musíte být občanem EU a mít důkladnou znalost jednoho z 24 jazyků EU a uspokojivou znalost angličtiny, francouzštiny nebo němčiny. Podrobné informace o konkrétních požadavcích ohledně odborné praxe a vzdělání, o průběhu výběrového řízení a o způsobu podávání přihlášek naleznete na internetových stránkách securityandprevention-agents.eu-careers.eu.

Informace o politice úřadu EPSO týkající se rovných příležitostí najdete na této stránce.

Po dokončení přihlášky CAST by uchazeči měli vyjádřit svůj zájem do 28. února 2020 zasláním e-mailu na tuto adresu Evropského parlamentu: AC-FGIprevention@europarl.europa.eu.

Instituce a agentury EU nabízejí svým zaměstnancům profesionální prostředí s celou řadou možností vzdělávání, prohlubování dovedností a rozvoje kariéry. Respekt ke kulturní rozmanitosti a prosazování rovných příležitostí přitom patří k základním principům EU. Multikulturní, mezinárodní a různorodé týmy, které tvoří orgány EU, společně pracují ve prospěch více než 500 milionů občanů v EU i mimo ni.

Referenční č.: EPSO/CAST/P/18/2017

Autor: Úřad EPSO

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality