Zúčastněte se přípravného webináře k EPSO testům

12.08.2021

Lektor/ka francouzské Ecole National d´Administration seznámí uchazeče o práci v evropských institucích s první fází testů (CBT). Seminář bude v angličtině. Vzhledem k pandemické situaci se celý seminář odehraje online. Lektor/ka Ecole National d´Administration připraví praktické ukázky cvičení, která se objeví při Computer Based Testu. Seminář zajišťuje Diplomatická akademie MZV ČR.

Přihlášení obdrží emailem přibližně den před akcí spolu s dalšími informacemi odkaz k přihlášení a další informace. Registrace jsou otevřeny do 15. 9. 16:00. V případě naplnění kapacity mohou zájemci kontaktovat vyberkaeu@mzv.cz a budou zařazeni na seznam náhradníků.

Seminář se uskuteční online 17.09.2021 09:00 – 16:30.

Zároveň prosíme registrované, aby v případě, že se nakonec semináře nebudou moci zúčastnit, neprodleně kontaktovali organizátory na téže adrese – místo bude nabídnuto náhradníkům.

Seminář je určen přednostně těm, kteří již podali přihlášku do probíhajících výběrových řízení, v případě kapacity i dalším zájemcům. Registrace nezaručuje místo na semináři.

Registrační formulář a podrobný program je k dispozici zde.

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality