Přihlaste se na Blue Book stáž v Evropské komisi!

Evropská komise dnešním dnem zahájila přihlašování na stáž Blue Book! Jedná se o placenou stáž (1376 eur měsíčně), která bude probíhat od října 2024 do února 2025. Čas na přihlášení je pouze do poloviny března.

Stáž v rámci programu Blue Book u Evropské komise představuje jedinečnou příležitost pro mladé profesionály z celé Evropy prozkoumat svět evropské politiky a administrativy. Během této zkušenosti mají stážisté možnost pracovat na různých projektech a úkolech, které přispívají k chodu Evropské unie a podporují různé politické iniciativy. To nejen rozšiřuje jejich znalosti o fungování evropských institucí, ale také poskytuje neocenitelné zkušenosti v mezinárodním prostředí a umožňuje budovat síť kontaktů s kolegy z různých zemí.

Požadavky na uchazeče:

  • dokončené alespoň bakalářské studium
  • znalost alespoň 2 evropských jazyků (čeština či jiný úřední jazyk EU + angličtina, francouzština nebo němčina na minimální úrovni C1)
  • žádná předchozí zkušenost v institucích EU delší než 6 týdnů

Uzávěrka pro přihlašování: 15. března 2024, do 10:00 hodin (středoevropského času).

Přihlašování: zájemci se mohou přihlásit na stránkách traineeship Blue Book programu Evropské komise https://traineeships.ec.europa.eu/

Zajímá Vás, jak stáže v Evropské komisi probíhají a co přinesly těm, kteří je absolvovali? Zhlédněte záznam semináře Zažij stáž u Evropské komise na tomto odkaze.

Sdílet tento příspěvek