Zapojte se do naší dobročinné aukce s Dobrobotem a zažijte finále EuropaSecura

Tvoříme Evropu se rozhodlo spojit síly s dobročinnou aukční platformou DOBROBOT! Připravili jsme pro Vás aukci, ve které můžete vydražit nezapomenutelný zážitek a strávit den na finále soutěže EuropaSecura na vojenské základně v Brdech. Výtěžek aukce navíc poputuje na dobrou věc!

Jde o vůbec první dobročinnou aukční platformu, která prostřednictvím on-line aukcí jednoduše a bezpečně propojuje sociálně odpovědné firmy a individuální dárce s neziskovými organizacemi. Dobrobot od svého spuštění v dubnu 2023 již podpořil výtěžkem z aukcí více než 80 neziskových organizací.

Účast na jednom z finálových dnů EuropaSecura na vojenské základně v Brdech, která je pro veřejnost běžně uzavřena. Zažijete tak celostátní finále unikátní soutěže zaměřené na mezinárodní vztahy, které probíhá jako intenzivní workshop složený z praktických cvičení s Armádou ČR, ukázek přežití ve ztížených podmínkách, diplomatických simulací a aktivit, které budete moci sledovat nebo se do nich i aktivně zapojit.

Spolu s jednou další osobou dle Vašeho výběru tak získáte možnost strávit na finále EuropaSecura celý den v úterý 11. června 2024 a dle Vašich preferencí a možností organizátorů sledovat nebo se aktivně zapojit do všech částí programu.

Soutěž EuropaSecura je organizována Institutem pro evropskou politiku EUROPEUM v úzké spolupráci s Ministerstvem obrany ČR a Armádou ČR.

Výtěžek poputuje na podporu Nadačního fondu pro Ukrajinu. Cílem iniciativy je organizovat materiální a finanční pomoc na obnovu kritické infrastruktury na Ukrajině. Výtěžek podpoří tým, který má na starosti poválečnou obnovu země, ve které zůstalo 10 milionů lidí bez vody, elektřiny a topení.

Přihoďte s námi na dobro! Aukce je otevřena pouze do 24. května 2024.

Sdílet tento příspěvek