Hospodský kvíz v Jihlavě přilákal na šest desítek účastníků

Oblíbený hospodský kvíz zavítal ve čtvrtek 23. 5. 2024 do Jihlavy. Kvíz se zaměřením na Evropu připravený při příležitosti výročí 20 let členství Česka v EU a blížících se voleb do Evropského parlamentu se stal náplní večera pro 62 účastníků rozdělených do 9 soutěžních týmů.

Hospodský kvíz je v současné době velmi populární aktivita po celém světě. Není divu, že i Eurocentra zahrnují jejich organizaci do svých plánů. Eurocentrum EUROPE Direct Jihlava se na organizaci domluvilo s Restaurací Dělnický dům Jihlava. Kvíz byl nazván „Evropský speciál“ a obsahoval mimo jiná témata evropské dějiny, evropská integrace či evropský sport.

Účast na kvízu organizátory potěšila, i když lehlé obavy měli. „Přiznám se, že když jsme zjistili, že termín hospodského kvízu termínově koliduje s čtvrtfinálovým zápasem českých hokejistů proti USA na mistrovství světa v hokeji, tak jsme měli trochu obavy, aby se nám již přihlášené týmy na poslední chvíli neodhlásily.

Stalo se tak naštěstí pouze v jednom případě, naopak se však dva další přihlásily a akce byla opravdu velmi povedená. Dík patří partnerům akce, kterými byly vedle Restaurace Dělnický dům Jihlava i dodavatel kvízu Hospodský kvíz s.r.o., který zajistil i moderátora“, uvedl Tomáš Čihák z Eurocentra EUROPE Direct Jihlava.

Tři nejúspěšnější týmy obdržely od organizátora akce, kterým bylo Eurocentrum EUROPE Direct Jihlava, hodnotné ceny. Všichni účastníci kvízu si však odnesli kromě napětí a zábavy hlavně spoustu informací o Evropě a EU.

Sdílet tento příspěvek