Eurocentrum Praha se na Vás těší na Veletrhu vědy v Letňanech!

Veletrh vědy je největší populárně naučná akce v České republice, kterou každoročně pořádá Akademie věd ČR. Zabývá se vědou ve všech jejích podobách a nabízí návštěvníkům to nejzajímavější ze světa přírodních, technických, humanitních i společenských oborů. Vědu zažijete na vlastní kůži prostřednictvím interaktivních exponátů, modelů, mobilních laboratoří a praktických dílen. 

Veletrh proběhne od 30. května do 1. června 2024 v PVA EXPO Praha v Letňanech a je otevřený vždy od 10 do 18 hodin zdarma. Po celé tři dny se na vás na bude těšit i Eurocentrum Praha.

Přijďte navštívit stánek Eurocentra Praha – Kde fondy EU pomáhají. Seznámíme vás s nejnovějšími informacemi o dění v Evropské unii, dotačních programech a podpořených projektech. Zajímá Vás evropská věda a vynálezy? V našem stánku si můžete díky nejrůznějším kvízům vyzkoušet své vědomosti o EU.

Při hledání na slepé mapě zjistíte nejen, jak jste na tom se znalostmi geografie, ale také se dozvíte, jaké úspěšné projekty po celém Česku byly podpořeny z fondů EU. Pokud máte rádi techniku, o přínosech fondů EU se můžete dozvědět také díky brýlím se zbrusu novou virtuální realitou.

Nabízíme také konzultace k práci a stážím v EU. Najdete nás na stánku č. 78. Těšíme se na vás každý den vždy od 10 do 18 hodin.

Sdílet tento příspěvek