Přehled aktuálních pracovních nabídek: ECHA, ENISA, EASA

Nahlédněte do dění v institucích Evropské unie skrz pracovní příležitosti. V textu níže přinášíme aktuální přehled zajímavých pracovních nabídek v agenturách EU.

Asistent/ka pro regulaci

Informace o náplni práce, požadavcích na uchazeče, kritériích výběru a způsobu přihlašování naleznete v oznámení o výběrovém.

Místo výkonu této pracovní pozice: Helsinky (Finsko).

Uzávěrka pro přihlašování: 13. srpna 2024, 11:00 středoevropského času.

Přihlašování: Zájemci o tuto pracovní pozici se přihlásí prostřednictvím internetového přihlašovacího rozhraní agentury ECHA.

Referenční číslo pracovní pozice: ECHA/TA/2024/004


Odborníci na kybernetickou bezpečnost

Informace o náplni práce, požadavcích na uchazeče, kritériích výběru a způsobu přihlašování naleznete v přiloženém oznámení o výběrové řízení

Místo výkonu pracovní pozice: Atény, Řecko

Uzávěrka pro přihlašování: 14. srpna 2024, 23:59 středoevropského času

Přihlašování: Zájemci se přihlásí formou PDF dokumentu prostřednictvím internetového přihlašovacího rozhraní agentury ENISA, kde kandidát nalezne další instrukce. 

Referenční číslo pracovní pozice: ENISA-TA-AD-2024-05


Interní auditor/ka

Informace o náplni práce, požadavcích na uchazeče, kritériích výběru a způsobu přihlašování naleznete v přiloženém oznámení o výběrovém řízení.

Místo výkonu všech pracovních pozic: Kolín nad Rýnem (Německo).

Uzávěrka pro přihlašování: 28. září 2024 ve 23:55 středoevropského času.

Přihlašování: Zájemci o tyto pracovní pozice se přihlásí prostřednictvím internetového přihlašovacího rozhraní agentury EASA, kde se nejdřív zaregistrují vytvořením svého profilu. Více informací o internetovém přihlašovacím portálu agentury EASA je k dispozici na této webové stránce .

Sdílet tento příspěvek