Eurocentra vyrazila na Colours of Ostrava

I v letošním roce vyrazili zástupci komunikace o EU na multižánrový festival Colours of Ostrava. A na místě nechyběla ani naše Eurocentra! Společně s kolegy z Tvoříme Evropu, Zastoupení Evropské komise v ČR, Kanceláře Evropského parlamentu v ČR a také Domu zahraniční spolupráce, jsme pro vás připravili tematický program na Náměstí Evropa.

V rámci 4 festivalových dní měli návštěvníci možnost zastavit se za námi na Evropský stan, kde byl každý den připraven nový soutěžní kvíz o krásné ceny, stejně jako množství dalších aktivit, do kterých bylo možné se u nás zapojit.

Během celého festivalu měli návštěvníci možnost na našem náměstí navštívit také Europe Stage s programem mezinárodního diskuzního fóra Meltingpot, které připravilo přednášky a diskuze známých osobností z různých sfér. Mezi těmi nechyběla například jaderná inženýrka Dana Drábová či ministr pro evropské záležitosti Martin Dvořák. Součástí programu na Europe stage byl také tematický AZ-kvíz či představení brněnského divadla Husa na provázku.

Děkujeme všem návštěvníkům, kteří se za námi na stan zastavili a také všem kolegů za skvělou spolupráci.

Foto: Lucie Urban

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality