Přehled aktuálních pracovních nabídek: EMSA, Eurostat, DG HR

Zajímá vás možnost pracovat v institucích Evropské unie a získat zkušenosti v různých členských státech? Pokud ano, v následujícím textu najdete podrobnosti o těchto pracovních příležitostech, včetně informací o požadavcích na uchazeče a o tom, jak se přihlásit na volné pozice.

Pracovník/ice technické pomoci pro přijímající země

Informace o náplni stáže, požadavcích na uchazeče, kritériích výběru a způsobu přihlašování naleznete v přiloženém oznámení o výběrovém řízení.

Místo výkonu: Lisabon, Portugalsko

Uzávěrka pro přihlašování: 9. září 2024 .

Zájemci o tuto pracovní pozici se přihlásí prostřednictvím internetových stránek agentury EMSA

Referenční číslo pracovní pozice: EMSA/CA/2024/08


Administrátor/ka

Informace o náplni práce, požadavcích na uchazeče, kritériích výběru a způsobu přihlašování naleznete v přiloženém oznámení o výběrovém řízení.

Místo výkonu pracovní pozice: Lucemburk, Lucembursko

Uzávěrka pro přihlašování: 10. září 2024, 12:00 (poledne) středoevropského času.

Přihlašování: Pro přihlášení na tuto pozici zašlete řádně vyplněný formulář přihlášky v kterémkoli z 24 úředních jazyků EU kromě angličtiny. Vyplněné přihlášky spolu s motivačním dopisem a všemi požadovanými doklady musí být zaslány prostřednictvím této vyhrazené e-mailové schránky: ESTAT-HR-APPLICATIONS@ec.europa.eu.

Referenční číslo pracovní pozice: COM/TA/ESTAT/24/AD8


Close protection officer (CPO)

Informace o náplni práce, požadavcích na uchazeče, kritériích výběru a způsobu přihlašování naleznete v přiloženém oznámení o výběrovém řízení.

Místo výkonu pracovní pozice: Brusel, Belgie

Uzávěrka pro přihlašování: 13. září 2024, 11:59 (poledne) středoevropského času.

Přihlašování: Pro přihlášení na tuto pozici zašlete všechny požadované dokumenty (viz. strana 7 oznámení o výběrovém řízení) prostřednictvím této vyhrazené e-mailové schránky: HR-DS-CP-TRAINING-WING@ec-europa.eu. Do předmětu e-mailu uveďte jméno, příjmení a referenční číslo pracovní pozice.

Referenční číslo pracovní pozice: CPO_RES_2024_2


Sdílet tento příspěvek