Poslední šance! Příležitost přihlásit se na stáž v Evropské komisi již brzy končí

Pokud jste uvažovali o tom, že byste se přihlásili na Bluebook stáž v Evropské komisi, teď je ten správný čas tak udělat! Termín pro podání přihlášek se rychle blíží a poslední možnost se přihlásit je už za dveřmi.

Bluebook stáž v Evropské komisi představuje jedinečnou příležitost pro mladé absolventy vysokých škol, kteří se chtějí podílet na chodu Evropské unie, rozvíjet své odborné schopnosti a zároveň získat cenné pracovní zkušenosti v mezinárodním prostředí. Tento program nabízí nejen pracovní příležitosti v různých oblastech politiky a správy EU, ale také možnost pracovat v multikulturním týmu a navázat cenné kontakty pro budoucí kariéru.

Důležité informace k přihláškám:

  • Uzávěrka přihlášek: Nezmeškejte termín pro podání přihlášky, který se nezadržitelně blíží! Přihlásit se můžete nejpozději do 30. srpna 2024, do 10:00 hodin (středoevropského času).
  • Kdo se může přihlásit: O stáž se mohou ucházet všichni absolventi vysokých škol, kteří dosáhli minimálně bakalářského titulu. Důležitým kritériem je také velmi dobrá znalost dvou úředních jazyků EU.
  • Jak se přihlásit: Přihlášku můžete podat prostřednictvím oficiálního webu Evropské komise, kde naleznete i všechny potřebné informace a formuláře.

Stážisté, kteří prošli tímto programem, zdůrazňují především jedinečnost této zkušenosti. Jak říká jeden z úspěšných stážistů: „Stáž v Evropské komisi je neocenitelná nejen z hlediska profesního rozvoje, ale i osobního růstu. Měl jsem příležitost pracovat na projektech, které ovlivňují miliony lidí po celé Evropě.“ Další z nich dodává: „Každý den jsem byl obklopen lidmi z různých zemí a kultur, což mi pomohlo rozšířit mé obzory a lépe porozumět mezinárodní spolupráci.“

Celý článek o tom, jak stáže v Evropské komisi probíhají a co přinesly těm, kteří je absolvovali si přečtěte zde.

Nepropásněte tuto výjimečnou příležitost stát se součástí evropské administrativy a získat cenné zkušenosti, které vám otevřou dveře k dalším profesním úspěchům!

Foto: Evropská komise

Sdílet tento příspěvek