Vyhlášení výsledků výtvarné soutěže k EDJ

K příležitosti Evropského dne jazyků jsme uspořádali výtvarnou soutěž s názvem „Kolik řečí znáš, tolikrát jsi člověkem: Chutě Evropy“. Celkem se do něj zapojilo 21 škol a 290 žáků z Libereckého kraje!

Velice rádi bychom  poděkovali všem pedagogům i všem studentům, kteří nám zaslali opravdu velice zdařila díla! Výtvarná soutěž s názvem „Kolik řečí znáš, tolikrát jsi člověkem: Chutě Evropy“ byla organizovaná k příležitosti Evropského dne jazyků a probíhala od začátku září do 24.9. Nejlepší díla byla vystavena během oslav EDJ v Krajské vědecké knihovně Liberec a mohlo si je prohlédnout více než 300 návštěvníků z 12 škol a další návštěvníci z řad široké veřejnosti. Od začátku října jsou nejlepší díla rovněž k vidění ve V-Klubu Liberec, a to až do konce roku 2024.

I přes krátký čas, které měly zapojené školy na vypracování, jsme vybírali celkem 290 děl z 21 ZŠ v Libereckém kraji (ZŠ Doctrina, Liberec; ZŠ Jabloňová, Liberec; ZŠ náměstí Míru, Liberec; ZŠ Školní ,Česká Lípa; ZŠ Oblačná, Liberec; ZŠ Kamenický Šenov; ZŠ Jestřebí; ZŠ U Školy, Liberec; ZŠ Železný Brod; ZŠ Stráž pod Ralskem; ZŠ Kaplického, Liberec; ZŠ Broumovská, Liberec; ZŠ Mimoň; ZŠ Partyzánská,Česká Lípa; ZŠ Sportovní, Tanvald; ZŠ Dobiášova, Liberec; ZŠ Desná; ZŠ Skálova, Turnov)

Vyhlášení výsledků:

1. místo: Ela H, ZŠ a MŠ Hejnice

2. místo: Ella C., ZŠ Broumovská, Liberec

3. místo: Jonáš J., ZŠ Kaplického, Liberec

Gratulujeme vítězům a zároveň ještě jednou velice děkujeme všem zapojeným učitelům a jejich studentům za krásná díla. Ty nejlepší z každé školy jsme vystavili ve V-Klubu Liberec, kde si je budete moci prohlédnout až do konce roku 2024.

Budeme se těšit opět příští rok! 

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality