Načítám Akce

« Všechny Akce

Webinář k výzvám na podporu dalšího vzdělávání v uhelných regionech

26. září | 14:00 - 16:00

Podpora infrastruktury pro neformální vzdělávání a celoživotního učení je k dispozici v Operačním programu Spravedlivá transformace. Je tedy určena pro tři kraje postižené útlumem těžby uhlí. Lze ji získat podáním žádosti do jedné z těchto výzev:

Výzva č. 65 pro Karlovarský kraj

Výzva č. 66 pro Ústecký kraj

Výzva č. 67 pro Moravskoslezský kraj

Finanční prostředky je možné využít na podporu domů dětí a mládeže, stanic zájmových činností, základních uměleckých škol, knihoven, školních družin, klubů a dalších zařízení. Možnými žadateli mohou být tedy školy, obce i kraje a jejich vzdělávací instituce, církve a další právnické osoby vykonávající činnost v oblasti zájmového a celoživotního vzdělávání.

Skvělé je, že na tyto výzvy naváže další balíček výzev, které výše zmíněným vzdělávacím subjektům pomohou s financováním neinvestičních projektů pro zájmové vzdělávání a osvětu v oblastech transformace regionu a změny klimatu.

Pokud se chystáte o finanční prostředky žádat, doporučujeme Vám shlédnout webinář ve čtvrtek 26. září 2024 v 14.00 hod. na platformě webex. Záznam akce také bude k dispozici na YouTube kanálu a na webu Operačního programu Spravedlivá transformace.

Více informací k výzvám včetně dokumentů a odkazu na webinář najdete na webu zde https://opst.cz/akce/16

Fotka od Alexandra_Koch z Pixabay

Pořadatel

Operační program Spravedlivá transformace
View Pořadatel Website

Místo konání

on line
Česká republika + Google Mapa