Načítám Akce

« Všechny Akce

Den dobrovolnických příležitostí (Time To Move 2024)

16. října | 09:00 - 14:00

Přemýšlíte o DOBROVOLNICTVÍ, a to nejen v ČR? Máte čas zhruba hodinu týdně a rádi byste ho strávili s ostatními?

Přijďte za námi do sálu Lidového domu a dozvíte se, v jakých organizacích (nově i v domácnosti) můžete pomáhat! Na místě se hravou formou představí místní i okolní organizace, kde dobrovolníci již působí.

Dozvíte se také o zahraničních příležitostech, které mají mladí lidé od 13-30 let a které jsou hrazené z prostředků Evropské unie! Zde se představí také Eurocentrum Pardubice se svými aktivitami o Evropě pro všechny zájemce, přičemž připraven bude rovněž soutěžní Actionbound Pár kroků do Evropy o cenné odměny kampaně Time To Move 2024, jež má za cíl informovat o evropských mobilitách. Soutěž bude probíhat v týdnu od 14.10. do 20.10.2024. Následně budou vybráni tři náhodně vylosovaní soutěžící a budou jim zaslány ceny. Zapojte se také a užijte si zábavu i poučení, ale především interaktivní procházku po Litomyšli!

Akce se koná v rámci kampaně #TimeToMove, kterou pořádá síť Eurodesk a která má za cíl přiblížit možnosti mladých nejen v zahraničí. Akci pořádá Dobrovolnické centrum Litomyšl při Farní charitě Litomyšl. Partnerem akce je Eurocentrum Pardubice.

Více zde: https://timetomove.eurodesk.eu/cs/ a zde: https://www.eurodesk.cz/.

Kdy: středa 16.10.2024, 9:00 – 14:00

Kde: Lidový dům Litomyšl, Bělidla 392, 570 01 Litomyšl

Těšíme se na vás!

Pořadatelé

Eurocentrum Pardubice
Farní charita Litomyšl
Dobrovolnické centrum Litomyšl

Místo konání

Lidový dům Litomyšl
Bělidla 392
Litomyšl, Pardubický 570 01
+ Google Mapa