Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Rozhoduj o Evropě v Českých Budějovicích

18. října | 08:00 - 17:00

Chceš se dozvědět více (nejen) o evropské politice? Chceš si vyzkoušet, jaké to je zastupovat stát na půdě Rady EU nebo přímo občany v Evropském parlamentu? Chceš, aby byl Tvůj hlas v Evropě slyšet? To vše Ti nabízí nový ročník Rozhoduj o Evropě – Staň se na den tvůrcem evropské politiky!

Vzdělávací projekt „Rozhoduj o Evropě – Staň se na den tvůrcem evropské politiky“ je unikátní kombinací jednodenních interaktivních seminářů v regionech a simulace zasedání institucí Evropské unie. Projekt je zaměřen na podporu dialogu mladých lidí v České republice a na Slovensku o aktuálních evropských tématech a na jejich setkání a diskuse s politiky, odborníky a dalšími osobnostmi veřejného života. Projekt určený středoškolákům ze všech typů škol z celé České republiky a Slovenska zároveň mladým lidem přibližuje rozhodovací proces na úrovni Evropské unie.

Regionální kolo se uskuteční v Českých Budějovicích v pátek 22. 11. 2024 v prostorách Jihočeského vědeckotechnického parku (Lipová 1789, České Budějovice).

Více informací a možnost registrace naleznete na webových stránkách Rozhoduj o Evropě.

Podrobnosti

Datum:
18. října
Čas:
08:00 - 17:00
Rubrika Akce:
Štítky Akce:
,