Kam za kulturou příští týden? Přinášíme tipy!

Chcete příští týden vyrazit někam za kulturou? Přinášíme tipy na online diskusi o nulovém znečištění, hudební léto v Praze, slavnostní nástup vojáků Armády ČR na Vítkově a letní shakespearovské slavnosti v Ostravě. Více se dozvíte v článku.

V úterý ONLINE: Zero Pollution Talks: building a Zero Pollution future

© Evropská komise

Dne 11. července 2023 uspořádá Platforma zainteresovaných stran s nulovým znečištěním (ZPSP) druhou z řady diskusí o nulovém znečištění na téma „Zero Pollution and Foresight: Building a Zero Pollution future“.

Diskuse proběhne od 10:30 do 11:30.

Další informace a registrace jsou k dispozici zde.

Ve středu v PRAZE: Hudební léto v parcích Prahy 2

© Praha 2

Praha 2 si pro Vás připravila hudební akce v průběhu léta. Ve středu 12. července proběhne první koncertní večer od 18:00 do 20:00 v Riegrových sadech.

V pátek v PRAZE: Armáda ČR: Nástup po návratu ze zahraničních operací na území Slovenska a Kosova

V pátek od 12.00 hodin se na Čestném dvoře Národního památníku na Vítkově uskuteční slavnostní nástup vojáků Armády ČR po návratu ze zahraničních operací na území Slovenska a Kosova. Ceremoniálu se zúčastní ministryně obrany Jana Černochová, velvyslankyně Slovenské republiky v ČR Soňa Budayová, zástupci Armády ČR a další hosté.

Více informací zde.

Od neděle v OSTRAVĚ: Letní shakespearovské slavnosti

© ostravainfo.cz

Na Slezskoostravském hradě budou v neděli zahájeny letní shakespearovské slavnosti. Můžete se tak těšit na premiérovou komedii „Jak se vám líbí“ režiséra Jakuba Nvoty.

Informace o programu na červenec a srpen naleznete na tomto odkazu.

Sdílet tento příspěvek