Zapojte se do soutěže s Euroskopem a vyhrajte den v Bruselu s ministrem pro EU

Letní pauza unijních institucí v srpnu znamená jen to jediné – okurkovou sezónu. Portál Euroskop ve spolupráci se Stálým zastoupením ČR při EU v Bruselu ale tento klidný měsíc efektivně využil a aktivně vysvětloval fungování EU na sociálních sítích.

Prostřednictvím edukativní minisérie na X (Twitterovém) účtu portálu Euroskop každý den zveřejňoval informační vlákna plné základních informací o EU záležitostech. V rámci tohoto „balíčku první pomoci“ EU jsme se věnovali institucím, Česku a vztahu k EU, legislativnímu procesu či bloku My a EU. Veškerá vlákna jsou k nalezení pod #EUpickles na X (Twitteru).

Završením této letní online školy je kvíz, který probíhá od 31. srpna do 17. září 2023. Následně Euroskop ocenění ty nejlepší. A co můžete vyhrát?

  1. místo vyhraje Den s ministrem pro evropské záležitosti Martinem Dvořákem na zasedání Rady v Bruselu
  2. místo získá komentovanou prohlídku Strakovy akademie a setkání se zástupci Sekce pro evropské záležitosti
  3. místo obdrží merch EU – tzv. evropský starter pack (EU mikina, EU termohrnek, EU vlaječka a EU kravata).

Soutěž probíhá pouze v digitální podobě formou Kahoot kvízu. Jeden soutěžící se smí do soutěže zapojit pouze jednou. Soutěže se mohou zúčastnit uživatelé s bydlištěm v České republice. Pořadatel si vyhrazuje právo nezařadit zaslaný obsah do soutěže z důvodů nesplnění soutěžních podmínek. Do slosování o ceny se zařadí 10 finalistů na základě kombinace nejvyššího počtu správných odpovědí v co nejnižším časovém limitu. O vítězích z řad finalistů rozhodne náhodné losování pomocí generátoru náhodných čísel, které budou uživatelům přiřazeny pořadatelem. Vylosovaní vítězi, kteří splní všechny podmínky soutěže, obdrží dary podle pořadí. První místo vyhrává – jeden den na zasedání Rady EU v Bruselu (formace GAC) spolu s ministrem pro evropské záležitosti (termín podléhá čistě indikaci ze strany pořadatele). Druhé místo vyhrává komentovanou prohlídku Strakovy akademie a setkání se zástupci Sekce pro evropské záležitosti Úřadu vlády ČR (termín podléhá potvrzení ze strany pořadatele). Třetí místo obdrží propagační EU balíček, který si vítěz bude moci vyzvednout v prostorách Úřadu vlády ČR, případně mu bude zaslán poštou. Pořadatel si v odůvodněných případech vyhrazuje právo soutěž zkrátit, prodloužit, změnit nebo zrušit. Soutěžící, resp. jeho zákonný zástupce registrací v soutěži uděluje svůj souhlas ke zpracování svých následujících osobních údajů, poskytnutých v rozsahu této soutěže pořadateli soutěže: uživatelské jméno kvízu Kahoot, jméno a příjmení, emailovou adresu a korespondenční adresu. Pořadatelem soutěže i správcem osobních údajů je Úřad vlády ČR, Odbor komunikace o evropských záležitostech, Nábř. E. Beneše 4, 118 01 Praha 1 – Malá Strana. Zpracování bude probíhat v souladu s příslušnými právními normami o ochraně osobních údajů a s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).

Sdílet tento příspěvek