UNESENÉ SVOBODY: akce pro vysokoškoláky se zájmem o dění v Evropě

Jsi studentkou či studentem české nebo slovenské vysoké školy a zajímáš se o dění v Evropě? Pak se zaregistruj a vyraz do Olomouce na listopadovou dvoudenní akci, kde na Tebe bude čekat bohatý program plný workshopů, přednášek a inspirativních debat s řadou odborníků z různých odvětví problematiky současného evropského prostoru.

Akce UNESENÉ SVOBODY reflektující aktuální dění v Evropě se uskuteční 7. a 8. listopadu v prostorách Univerzity Palackého, Vlastivědného muzea a Kina Metropol v Olomouci. Pokusí se odpovědět na otázky, co pro Evropu znamenala a bude znamenat ruská agrese na Ukrajině, kam až může vést ukusování ze svobod vládami ve vybraných evropských zemích, či jak bojovat s unášením svobod dezinformační vlnou.

Co Tě čeká?

  • tvorba a prezentace atraktivního informačního obsahu s evropskou tématikou pod dohledem zkušených mentorů
  • praktické workshopy
  • debaty s veřejností
  • edukační pásma s promítáním

Mezi hosty a mentory nebude chybět Miroslav Karas z ČT, Aneta Zachová z portálu Euractiv, Eva Húsková z Úřadu vlády či Tereza Sanjuan ze Zastoupení Evropské komise v ČR.

Událost pořádá projekt Euforka ve spolupráci s Eurocentrem Europe Direct Olomouc a Univerzitou Palackého v Olomouci a je určena pouze studentům jiných univerzit a vysokých škol.

Pokud přemýšlíš nad účastí, tak dlouho neotálej, registrace na akci totiž končí již 15. října!

Registruj se přes tento formulář.

Pro podrobnější informace sleduj stránky Euforky.

Sdílet tento příspěvek