#DiscoverEU

Ještě 2 dny a pár hodin máte na přihlášení do akce DiscoverEU!

O co jde?

Je vám 18 let a máte bydliště v některém z členských států EU nebo v nečlenské zemi, která je do programu Erasmus+ zapojena? Pak můžete objevovat krásy Evropy!

DiscoverEU je akce programu Erasmus+, která jednotlivcům nebo skupinám nabízí příležitost cestovat po Evropě, prozkoumat její rozmanitost, dozvědět se více o evropském kulturním dědictví a historii a navázat kontakt s lidmi z celého kontinentu.

Získáte časovou jízdenku, na kterou pak můžete procestovat Evropu, převážně vlakem. Podívejte se na pravidla pro osoby žijící na ostrovech nebo v odlehlých oblastech zde https://youth.europa.eu/discovereu_cs

Budete-li vybráni, obdržíte také Evropskou kartu mládeže DiscoverEU, která nabízí celou řadu slev na místní dopravu, kulturní a sportovní akce, vzdělávací aktivity, ubytování a dokonce ji budete moci uplatnit i v restauracích.

Jak se přihlást?

Vyplňte elektronickou přihlášku a správně odpovězte na kvízové otázky (tato podmínka neplatí, pokud jste podali přihlášku jako člen skupiny).

Pokud budete vybráni, získáte možnost cestovat po Evropě v období od 1. března 2024 do 31. května 2025 po dobu 1 až 30 dnů

Sdílet tento příspěvek

Další aktuality