Vyfoť projekt: soutěžící nafotili už 2000 projektů

01.08.2011
MMR

Soutěž Vyfoť projekt, kterou Ministerstvo pro místní rozvoj ČR odstratovalo první prádzninový den, vstupuje do své druhé poloviny. Za první měsíc soutěžící vyfotili již více než 2000 projektů, což reprezentuje zhruba 6 000 fotografií.

Ministerstvo pro místní rozvoj chce pomocí letní soutěže seznámit veřejnost s výsledky doposud investovaných evropských financí. V České republice bylo příjemcům jen v tomto programovém období proplaceno už více než 235 miliard korun.

Zúčastnit se může každý, kdo zajímavým způsobem objektivem fotoaparátu zachytí některý z projektů podpořených z evropských fondů. Soutěž bude možné sledovat přímo na internetu na stránce www.vyfotprojekt.cz. Fotografie pořízené na území České republiky budou soutěžící moci v červenci a srpnu nahrát na stránky www.vyfotprojekt.cz.

Vítězové budou vyhlášeni v hlavní kategorii Nejtalentovanější fotograf/ka a vedlejší kategorii Nejaktivnější fotograf/ka. Všichni přihlášení soutěžící budou automaticky zařazeni do týdenních slosování o ceny.

Soutěžící nejsou nijak omezeni, co se týče volby tématu. Platí jediná podmínka, a to zachytit projekt financovaný z evropských fondů. Jestli to bude opravená kulturní památka, nový úsek železnice, nebo jednotka CT v nemocnici už je na nich samotných.

A co můžete vyhrát? Kromě kvalitních digitálních zrcadlovek, rodinných digitálních kompaktů, fotokurzů dle vlastního výběru, knih s fotografickou tématikou, poukazů na nákup outdoorového vybavení se hraje také o víkendové pobyty pro dvě osoby v hotelech, jejichž rekonstrukce byla podpořena z fondů Evropské unie, a další atraktivní ceny.

Autor: Euroskop

Sdílet tento příspěvek