Již zítra začíná Prague European Summit 2023!

Již ve středu 15. listopadu odstartuje hlavní program dalšího ročníku Prague European Summit 2023. Registrace je stále otevřena, proto neváhejte a vyrazte na mezinárodní konferenci za účasti řady významných hostů z Česka i zahraničí. Letošní téma se zaměřuje na posilování odolnosti Evropy v době globálních krizí.

Hlavnímu programu summitu předcházela již v předstihu řada doprovodných akcí a již dnes se můžete v předvečer události zúčastnit diskuze na téma „Tváří v tvář válce“, která proběhne v pražském Profesním domě. Ve středu večer se pak uskuteční slavnostní udělení Ceny vize pro Evropu. Loňským oceněným byl bývalý ministr zahraničí Karel Schwarzenberg, který před pár dny zemřel.

Prague European Summit vznikl v roce 2015 jako platforma pro pravidelnou strategickou debatu na vysoké úrovni o budoucnosti Evropské unie a aktuálních evropských otázkách. Od té doby se platforma rozrostla na diskuzní politické fórum na vysoké úrovni, na němž se pravidelně schází více než 500 vrcholných politiků, politických komentátorů, představitelů think-tanků, zástupců podnikatelské sféry, osobností veřejného života, mladých lídrů a zástupců veřejnosti z celého světa.

Letošní již devátý ročník má heslo „Reshaping Europe: Na cestě k větší odolnosti uprostřed globálních krizí“. Událost pořádaná Institutem pro evropskou politiku EUROPEUM a Ústavem mezinárodních vztahů Praha se opět uskuteční v prostorách Lichtenštejnského paláce na pražské Kampě.

Pro účast na summitu je nutná registrace, kterou můžete provést ZDE.

Foto: Profimedia

Sdílet tento příspěvek