Kam za kulturou? Přinášíme tipy na příští týden!

Během příštího týdne proběhne několik online webinářů o nabídce vzdělávacích programů, online diskuse o globálním závodu v nasazování nových technologií a diskuse v Praze o Ukrajině. Čtěte dál a dozvíte se více!

Informační webináře o vzdělávacích programech (Erasmus+ , Evropský sbor solidarity,...)

Dům zahraniční spolupráce pořádá od pondělí do čtvrtka online webináře informující o nabídce projektů v rámci programu Erasmus+ ve vysokoškolském vzdělávání a dobrovolnických a solidárních projektech v rámci Evropského sboru solidarity. 

Veškerou nabídku webinářů naleznete zde.

Online diskuse v úterý: "Global Race in Emerging Technologies Deployment: Lessons for EU-Pacific Cooperation"

Závod o kontrolu vznikajících technologií vyvolává otázky ohledně spolupráce versus konkurence při řešení globálních výzev, jako je změna klimatu a udržitelný rozvoj. Tato debata nabízí cenné poznatky pro diskuse o spolupráci mezi EU a Tichomoří, zejména pokud jde o orientaci ve složitosti mezinárodního soupeření, protekcionismu a hledání udržitelných a kooperativních přístupů k řešení změny klimatu a přechodu na ekonomiku s nulovou čistou sítí.

 
 

KDY: 9.1. 2024 od 11:00

KDE: online zde

Diskuse v Praze v úterý: Ukrajina jako úkol

Diskusní fórum Rostislava Prokopjuka o minulosti, současnosti i budoucnosti Ukrajiny. Vystoupí Jaroslav Kurfürst, náměstek ministra zahraničních věcí pro řízení sekce evropské, a Pavel Žáček, poslanec a předseda výboru pro bezpečnost a člen výboru pro obranu Poslanecké sněmovny PČR.

KDE: Knihovna Václava Havla, Ostrovní 13, Praha 110 00

KDY: 9. leden 2024, 19:00 – 21:00

Náhledové foto: Unsplash

Sdílet tento příspěvek