Kam za kulturou? Máme tipy na příští týden!

Chcete někam vyrazit během příštího týdne a něco nového se dozvědět nejen o Evropě? V Ústí nad Labem se můžete vydat na cestu Evropou prostřednictvím puzzlí. Knihovna Václava Havla pořádá besedu s přeživší holokaustu k příležitosti Mezinárodního dne památky obětí holokaustu.

Odpoledne s puzzle Evropy

Eurocentrum Ústí nad Labem pořádá odpoledne plné puzzlí. Přijďte si do Knihovny Ústeckého kraje vyzkoušet puzzle pro začátečníky, pokročilé, skládání na čas, nebo jen tak pro zábavu. Puzzle Vás navíc vezmou na cestu Evropou, takže se dozvíte i zajímavosti z evropských států. 

Skládat budete moct puzzle různých velikostí, různého počtu dílků i puzzle nevšedních tvarů. Všechny bude spojovat jedno téma – Evropa. Složit tak můžete mapy Evropy nebo evropská města. Připraveny jsou puzzle pro nejmenší, ale i pro dospělé nebo pokročilé.

© Knihovna Ústeckého kraje

Kdy? – 31. ledna 2024 od 16. do 18. hodin

Kde? – Knihovna Ústeckého kraje, Winstona Churchilla 3, Ústí nad Labem

Vstup je zdarma. Bez registrace.

Beseda s přeživší holokaustu: Mezinárodní den památky obětí holokaustu

Každoročně je 27. leden Mezinárodním dnem památky obětí holokaustu. Knihovna Václava Havla letos k této příležitosti pořádá besedu s přeživší paní Michaelou Vidlákovou, která s hosty bude sdílet svůj příběh a své zkušenosti z Terezínského ghetta.

Kdy: 1. únor 2024, 15:00 – 17:00

Kde: Knihovna Václava Havla, Ostrovní 13, Praha 110 00

Náhledové foto: Unsplash

Sdílet tento příspěvek